torstai 6. joulukuuta 2007

Sieni-pekonipasta

Tässä versiossa pasta carbonarasta on mukana pakastesieniä. Hyvää sunnuntairuokaa.

250 g tagliatelle pastaa
1 pkt pekonia
1 pussi pakastesieniä (esim tatteja tai kanttarelleja)
1 sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
mustapippuria
1 dl parmesaania (tai muuta juustoraastetta)

Leikkaa pekonit suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa. Lisää pannulle sienet ja valkosipulit ja jatka kypsentämistä. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kerman kanssa. Mausta seos vastajauhetulla pippurilla.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen antaman ajan ja huuhtele. Sekoita kuuma pasta kuumalla pannulla pekoni-sieniseoksen kanssa. Lisää munakermaseos ja sekoita kaikki hyvin. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.

Ei kommentteja: